Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » S. O. S elálittotam valamit a...

HbOi kérdése:

S. O. S elálittotam valamit a gépbe és most az összes ikon és betü olyan pici hogy nem nagyon lehet látni mi ez?

Figyelt kérdés
hogy tudnám vissza állitaní ? elálitottam valamit és most olyan pici a ikonok meg betük meg az egész asztal minden hogy a betüket else leehet olvasni , segitség kölcsönbe van álam a laptop , majönnek érte már , és nem akarok veszekedni , help .....

2013. aug. 18. 10:46
 1/5 belapus ***** válasza:

Valószínűleg a képernyőfelbontás lett elállítva.

Jobb klikk az asztalon - Képernyőfelbontás - Alkalmaz - OK.

( Vistatól felfelé )

2013. aug. 18. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem írtad milyen az op rendszer, de gondolom windows .

Az ikonok méretét , Jobb klikk az asztalon, és "Nézet", és ott beállítod a neked megfelelőt.

Egyébként az is sejthető hogy nem az ikonok állítódtak el, hanem a képernyő felbontása.

Írd a Google ba az operációs rendszeredet (Win 7 , stb), és írd utána , hogy képernyő felbontás beállítása. Biztos lesz pár száz találat.

2013. aug. 18. 10:51
 3/5 belapus ***** válasza:

Bocsánat!

A Képernyőfelbontás és az Alkalmaz között természetesen választani kell egy felbontási értéket - az ajánlottat például.

2013. aug. 18. 10:54
 4/5 A kérdező kommentje:
xp az op rendszer , csak nehéz lessz vissza álittaóm ahyogy elmontátok mert , kicsik a betük :D
2013. aug. 18. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:
2013. aug. 18. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!