Segítség! Ikonok áthelyezése?
Figyelt kérdés
Windows 7 van telepítve a számítógépen, és az lenne a problémám, hogy nem engedi az ikonokat áthelyezni, rákattintok és próbálom húzni, de meg se mozdul, valaki segítene?2013. júl. 23. 00:41
1/8 anonim válasza:
Hol nem engedi? Az asztalon? Tálcán?
2/8 A kérdező kommentje:
Az asztalon sem, meg egyik mappából a másikba sem engedi. A start menüből sem tudok kihúzni az asztalra semmit, tálcán engedi.
2013. júl. 23. 00:50
3/8 anonim válasza:
Ilyen velem még nem történt, pedig elég jártas vagyok a "szakmában". Futtass le először is egy víruskereső/vírusirtó programot.
Nem tudom mi blokkolhatja a dolgot, először az jutott eszembe hogy menj az asztalra, ott jobbklikk->nézet->ikonok automatikus elrendezése opció elől vedd ki a pipát (kattints rá) és úgy rendezgetheted az ikonjaidat.
4/8 anonim válasza:
Ja! Egyébként működnek azok az ikonok? Beléjük tudsz lépni? Változtasd meg a háttered, lehet hogy valaki csak át akart verni, és dobott egy printscreent ikonokkal teli háttérrel és most nem tudod őket mozgatni, mert olyan mintha ott lennének (velem megesett).
5/8 A kérdező kommentje:
Á nem a háttérrel van baj mappákon belül sem engedi mozgatni az ikonokat, és az automatikus elrendezés sincs ki pipálva, nem tudom mi lehet a baj, de köszi, hogy próbálsz segíteni. :)
2013. júl. 23. 02:54
6/8 Gábor_79 válasza:
Rendelkezel rendszergazdai jogokkal? Mert van olyan profil ami nem engedi a fájlműveleteket.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok a rendszergazda, de már rájöttem, hogy valószinűleg az egér miatt van, mert nem mindig érintkezik rendesen.
2013. júl. 23. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!