Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segítség! Ikonok áthelyezése?

Segítség! Ikonok áthelyezése?

Figyelt kérdés
Windows 7 van telepítve a számítógépen, és az lenne a problémám, hogy nem engedi az ikonokat áthelyezni, rákattintok és próbálom húzni, de meg se mozdul, valaki segítene?

2013. júl. 23. 00:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Hol nem engedi? Az asztalon? Tálcán?
2013. júl. 23. 00:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Az asztalon sem, meg egyik mappából a másikba sem engedi. A start menüből sem tudok kihúzni az asztalra semmit, tálcán engedi.
2013. júl. 23. 00:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Ilyen velem még nem történt, pedig elég jártas vagyok a "szakmában". Futtass le először is egy víruskereső/vírusirtó programot.

Nem tudom mi blokkolhatja a dolgot, először az jutott eszembe hogy menj az asztalra, ott jobbklikk->nézet->ikonok automatikus elrendezése opció elől vedd ki a pipát (kattints rá) és úgy rendezgetheted az ikonjaidat.

2013. júl. 23. 01:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja! Egyébként működnek azok az ikonok? Beléjük tudsz lépni? Változtasd meg a háttered, lehet hogy valaki csak át akart verni, és dobott egy printscreent ikonokkal teli háttérrel és most nem tudod őket mozgatni, mert olyan mintha ott lennének (velem megesett).
2013. júl. 23. 01:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Á nem a háttérrel van baj mappákon belül sem engedi mozgatni az ikonokat, és az automatikus elrendezés sincs ki pipálva, nem tudom mi lehet a baj, de köszi, hogy próbálsz segíteni. :)
2013. júl. 23. 02:54
 6/8 Gábor_79 ***** válasza:
Rendelkezel rendszergazdai jogokkal? Mert van olyan profil ami nem engedi a fájlműveleteket.
2013. júl. 23. 19:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok a rendszergazda, de már rájöttem, hogy valószinűleg az egér miatt van, mert nem mindig érintkezik rendesen.
2013. júl. 23. 21:38
 8/8 Gábor_79 ***** válasza:
Az jó, ha csak ennyi.
2013. júl. 23. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!