HubmleBundle nevű weboldalon milyen bankkártyával lehet fizetni?
Figyelt kérdés
Apámnak van valamilyen svájci bankkártyája, de nem hinném, hogy azzal lehet vásárolni. Más kártya meg nincsen sajnos. Milyen kártyát fogd el a HumbleBundle? És ha ezt nem fogadja el, akkor más lehetőség nincs? PayPalt elfogadja, mondták h azt használjam, de azt sem tudom, hogy mi az és hogy működik.2013. aug. 21. 20:48
1/3 anonim válasza:
Ezekkel biztos fizethet: Visa, MasterCard, American Express, Discover (a Google-ön keresztül).
2/3 anonim válasza:
PayPal számlára át is lehet utalni.
3/3 A kérdező kommentje:
De apámnak valamilyen "Plus" kártyája van, ami állítólag az egyikhez sem tartozik a fentiek közül. Tehát ezzel a kártyával valahogy lehet intézni átutalást? Nem tudom, hogy hogy működik ez a PayPal. Ezzel Plus-os kártyával lehet PayPalon keresztül fizetni, vagy ez hogy megy? Lehet most hülyeséget kérdezek, mert tényleg nem tudom, hogy működik ez a PayPal.
2013. aug. 21. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!