Ahhoz, hogy paypal-on pénzt tudjak fogadni, kötelező összekötni bankkártyával a profilom?
Figyelt kérdés
sejtem én, hogy ez egy hitelesítés, hogy könnyebben lehessen azonosítva, ha akár egy csaló fiktív adatokkal regisztrálna. esetleg más módja nincs? okmány alapú hitelesítés, vagy ha nem paypal, akkor más online bank-ot tudtok mondani, ahol kártya nélkül lehet fogadni is pénzt?2013. febr. 4. 20:37
1/4 HammerFist válasza:
Igen. Hiszen csak úgy érhető el minden opció a paypallal.
Mellesleg biztonságos a paypal. ;)
2/4 A kérdező kommentje:
értem, köszi :)
2013. febr. 8. 21:22
3/4 anonim válasza:
Nem kell összekötnöd. Attól még PayPal-ra tudsz fogadni pénzt! Nekem is így van egyenlőre még nem kötöttem össze bankkártyámmal, de már 2000Ft-om van PayPal-on>.< Szerintem egy ideig nem is kötöm össze, mert úgy is levásárlom Ebay-en.
4/4 A kérdező kommentje:
hirdetni nem tudok, utolsó lépésnél kéri, hogy jelentkezzek be, majd ezután kéri a kártyaadatokat, de mint mondom, ezt logikusnak is találom a csalók miatt :)
2013. febr. 15. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!