Xbox one-t vagy a ps4-t lenne érdemesebb megvenni?
Figyelt kérdés
teljesítmény szempontból?és húzó címek?2013. aug. 21. 12:13
1/6 Valor válasza:
A teljesítmény SOSEM volt szempont a konzoloknál, most se lesz az. Csak az exkluzív címek, amik igazából eldönthetik a kérdést.
Btw én PC párti vagyok, de ha választanom kellene, akkor az Xbox One-t választanám.
2/6 anonim válasza:
PS4, sokkal jobbak az exkluzív címei. Nem mint az xbox-nál egy karatézó motor.... (lococycle)
3/6 A kérdező kommentje:
hát... köszönöm a 2 választ
2013. aug. 21. 15:37
4/6 anonim válasza:
Szerintem is PS4, az eddig bemutatott exkluzív játékok is jobbak, de lesznek még jobbak is :)
És a PS4-nek lényegesen erősebb is a GPU-ja, olcsóbb, ps+ is eddig úgy tűnik hogy jobb lesz, pl most liveon assassin's creed 2 volt meg pár gagyi, ps+-on meg csak az elmúlt 2 hónapban volt assassin's creed 3, NFS Most Wanted, Mafia 2, Saints Row 3, XCOM: Enemy Unknown, Spec ops the line, Uncharted 3, Battlefield 3, stb...
5/6 A kérdező kommentje:
akkor valszeg az lesz
2013. aug. 22. 17:56
6/6 anonim válasza:
A microfos nagyon beszopta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!