Melyiket érdemesebb megvenni az XBOX 360-at vagy a ps3-at?
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 17:18
1/10 anonim válasza:
ha 100 ilyen kérdés nem volt egy se. Ha annyira ostoba vagy hogy nem nézel utána , és kiírsz egy újabb ilyen kérdést egyiket se vedd meg.
2/10 anonim válasza:
Én Xbox párti vagyok de a PS sem rossz. Viszont azzal számolj, hogy ha multizni szeretnél az Xboxnál venned kell Gold tagságot(12000/év). VIszont kapsz havonta teljes játékokat ingyen(Golddal.)
3/10 A kérdező kommentje:
1 Válaszoló képzeld utána néztem de nem kaptam elég okot rá hogy miért pont az XBOX-ot vagy miért pont a ps3-at vegyem meg
2013. aug. 17. 17:48
4/10 A kérdező kommentje:
De engem a multiplayer nem érdekel nagyon ..
2013. aug. 17. 17:49
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Xbox=fizetős net +hónaponta ingyen game,PS3=ingyen net és ingyen multi NYERTESÍ:PS3
7/10 anonim válasza:
"1 Válaszoló képzeld utána néztem de nem kaptam elég okot rá hogy miért pont az XBOX-ot vagy miért pont a ps3-at vegyem meg"
Akkor kib#szott életképtelen lehetsz.
Olvasni, szöveget értelmezni tudsz? Vagy csak nézed bambán a bötűket?
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki a linket írta végre valaki :)
2013. aug. 18. 11:29
9/10 anonim válasza:
Ja az nem mondtad, hogy annyira életképtelen vagy, hogy nem tudsz beírni magadtól 3 szót a googlebe...
10/10 anonim válasza:
Ha az online multi nem érdekel akkor az exkluzív játékok a kérdéses szempont. A jobb szereted a Halo, Gears of war sorozatokat, akkor az Xbox 360 a te géped. Ha a God of war vagy a Killzone sorozatok fekszenek jobban PlayStation 3 kell neked. Technikai téren szerintem értelmetlen összehasonlítani a jelenlegi konzolokat, mert a laikus szem számára (néhány bonyolultabb fényszámításon kívül) nincs különbség a két gép teljesítménye közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!