Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem indul el a lemeztöre...

Miért nem indul el a lemeztöredezetség-mentesítő? Mit csináljak, hogy elinduljon?

Figyelt kérdés

Ez a hiba:

[link]

2013. aug. 20. 12:04
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt sem tudom mi az a feladatütemező szlgáltatás, nem hogy elindítsam...
2013. aug. 20. 12:06
 2/11 A kérdező kommentje:

Na az a helyzet, hogy kaptam egy kis "segítséget", megnéztem a feladatkezelőben, azonbelül a szolgáltatásokban, és ott meg találtam a feladatütemezőt. Le volt állítva. De még mindig le van, és ott sem bírom elindítani, ezt a hibaüzenetet dobja ki:

[link]

2013. aug. 20. 12:29
 3/11 A kérdező kommentje:

Ja, és próbáltam csökkentett müdban is, de akkor is ugyan ezt a hibaüzenetet dobja fel.

Mi a fenét csináljak?

Mert nagyon lassú a gépem, vírust nem gyanítok, azóta 2Xvolt rendszertöltéskori vizsgálat. És lemeztöredezetség-mentesítő már nagyon rég volt csinálva, azóta már vagy 30-40 programot-játékot töltöttem le majd töröltem, úgyhogy egy töredezetségmentesítés nagyon segítene a gépemen.

2013. aug. 20. 12:32
 4/11 Gábor_79 ***** válasza:
Szolgáltatásokban is bennevan, lehet, hogy ki van kapcsolva. Futtatás > services.msc > enter. Kikeresed ezt a szolgáltatást, ugyanez a neve és látod, hogy le van-e tiltva.
2013. aug. 20. 14:02
 5/11 Gábor_79 ***** válasza:
A lemeztöredezetség-mentesítő szolgáltatásra gondoltam. Feladatütemező nélkül is futnia kell! Rámész egérrel az egyik vinyódra > jobb gomb, tulajdonságok > Eszközök fül > (középen) 'lemeztöredezetség-mentesítő'. klikk és fut
2013. aug. 20. 14:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi, de még így sem fut. Akkor is azt írja ki, hogy indítsam el a feladatütemezeőt. Utána megint al akarom indítani, akkor megint ugyan azt a hbát ír ki, amit már írtam. :(
2013. aug. 20. 17:51
 7/11 Gábor_79 ***** válasza:

Megintcsak a szolgáltatásoknál. Nem lehet, hogy valamelyik komponens le van tiltva amitől függ a feladatütemező, úgynevezett 'függőségek'. Ott kettőt találtam: - Távoli eljáráshívás (RPC)

- vagy Windows eseménynapló nem fut?

2013. aug. 20. 21:15
 8/11 A kérdező kommentje:
A windows eseménynapló nem fut. Elindítsam?
2013. aug. 21. 11:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Elindítottam, de még mindig nem indul el a lemeztöredezetség-mentesítő. :(
2013. aug. 21. 12:30
 10/11 Gábor_79 ***** válasza:
A windows-eseménynaplónak automatikus indítást kell beállítani! - tegnap olvastam.
2013. aug. 21. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!