Kinéztem egy sonyt, de lenne pár kérdésem. Hogy jönnék ki a legjobban?
Most egy régi gombos nokiám van, de már régóta szeretném lecserélni. A szülinapomon (júniusban) nagy nehezen el mondtam anyának, hogy telefont szeretnék, akkor még nem tudtam konkrétan, hogy milyet. Azt montda jó. Én tudtam, hogy drága mulatság, ezért odaadtam a mamától kapott szülinapi 10-est, hogy tegye hozzá a telóhoz. Aztán végül nem kaptam meg. Sok dolgunk volt, a napokban nem volt időnk elmenni nézni egyet, szóval eltelt a szülinapom és szépen elfelejtődött. Most viszont megtetszett a sony xperia e, és ennek az ára sem olyan vészes, viszont kéne egy kis felvilágosítás, mielőtt előállok a teló dologgal megint. Szóval a telenor oldalán azt írja, 9404 Ft 2 év tarifamegtartással Smarttarifa 2-vel. A régi telefont beszámítják? És mivel anya belekalkulálja, hogy elhagyom, (ami még sose történt meg), feltöltögetni szoktuk, hogy ha mégis elveszne, előbb utóbb lekopjon róla a pénz. Kedvezményes telefonoknál szokott probléma lenni, hogy a kedvezmény csak akkor jár, ha nem feltöltős a telefon. Bocs, hogy így fogalmazok :/
Szóval itt a kiszemelt telefon: [link]
Nekem hogy lenne a legkedvezőbb?
Annyit tesz ez a kínálat, hogy megkapod a telefont 9.404 forintért, viszont cserébe előfizetéses szerződést kötsz velük a smarttarifa 2 díjcsomagukra. Ez azt jelenti, hogy nem feltöltő kártyás leszel, hanem előfizetéses és minden hónapban minimum 3.190 forintot kell fizetned 2 éven át. Ha ilyet nem szeretnél, hanem feltöltőkártyás szeretnél lenni, akkor ennek a készülék ára 33.285 forint.
Szerintem legjobban ezt úgy tudnátok megoldani, hogyha anyukádnak vagy apukádnak van előfizetése, akkor az ő nevére vennétek a telefont, akár készülékcsere, akár előfizetés hosszabbítással valahogy. És akkor hasonlóan kedvező árat kaphatsz. Ha ez nem járható, akkor sajnos marad a 33 ezer forintos vételár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!