Apple felhasználokhoz szol a kérdés! Mit szeretek a legjobban a termékeitekben? Miben jobb szerintetek az apple termékei mint a többi?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 10:38
1/5 anonim válasza:
Akkuidő és stabilitás. Igaz csak az Ipadot használok, de a konkurenciához képest ez az összes pozitívuma. Meg talán van néhány app, aminek még nem találtam droidos alternatíváját.
2/5 anonim válasza:
Az apple legnagyobb előnye, az oprendszer. Zárt környezet, csak adott hardvereken fut el, ezért nagyon jól optimalizált, stabil és az alkalmazásokat is elég alaposan ellenőrzik (bár mostanra már nem annyira).
3/5 A kérdező kommentje:
És el tudátok nekem mondani h a
2013. aug. 10. 19:45
4/5 A kérdező kommentje:
Bocs lemaradt... szoval eltudnátok nekem mondani h az osx-nek mi a titka , úgy értem hogy használja ki jobban a gépet mint pl. A windows?
2013. aug. 10. 19:48
5/5 anonim válasza:
Csak az apple saját gépeire fejlesztik, PC-nél csak gondosan összeválogatott (az Apple gépeihez hasonló) konmfiguráción fut, ezért jobb az optimalizáció és egyszerűbb a hibakeresés.
Emellett egy zárt de Unix alapú rendszer, nem épül be a lelkéig minden szar, amit telepítesz, hogy összekutyulhassa a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!