Mini notebookot vagy tabletet éri meg inkább venni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 15:13
1/7 soccerway válasza:
tablet jó képeket nézegetni, minden másra notebook.
2/7 anonim válasza:
Attól függ mire. Netezni jó mindkettő, de pölö szövegszerkesztésre tuti netbook-ot vennék inkább.
3/7 itfroccs válasza:
Szia!
Attól függ mire kell. Igaza van az előttem hozzá szólóknak. A netbook jobb szövegszerkesztésre, de a tablet jobb netezésre képnézegetésre és facebookra stb... Árban ugyan az szinte, de nekem van mind kettő a tabletet többet használom. A netookal az a bajom legalább is nekem , hogy kicsi a képernyő, lassú a gép, kivéve ha ssd van benne meg legalább 2gb ram és linuxxal használod akkor a netbook is jó választás, de ilyen felszereltséggel drágább mint egy tablet. Egyik sem szolgál ki minden funkciót tökéletesen, de sztem a tabletet többet elő fogod venni mint a netbook-ot.
4/7 A kérdező kommentje:
van egy notebookom, amit itthon használok és suliba nem igazán szeretném cipelni, ezért szeretnék valami kisebbet. viszont nem csak netezésre kéne nekem, hanem jegyzetelni, wordben dolgozni vele... tehát azt hiszem egyre inkább hajlok a mini notebook, mintsem a tablet felé :)
2013. aug. 12. 10:52
5/7 anonim válasza:
A Samsung Galaxy Tab2 tabokban van licenszes Polaris Office, Word, Excel, képszerkesztés, de még a .PDF fájlokat is kezeli. Mivel nincs benne Adobe Flash Player (HTML5-tel működik), megbízható. A 7-nek és a 10-nek is van wifis és 3G-s (SIM kártyás) + wifis változata.
7/7 anonim válasza:
Szerintem jobb egy használt 12 inches üzleti notebook !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!