A számítógépem szerettem volna leformázni mert egy trójai vírus van rajta amit a virusirtó se tud kiölni. Ezért szerettem volna leformázni az egészet és az xp helyett win7-et de formázás közben baj akadt?
Figyelt kérdés
nos a sajátgépbe megyek majd a c meghajtón jobb ketal rámegyek és a formázást alcimkére megyek és elindítom ezt irja ki a windows nem tudja formázni a meghajtót lépjen ki minden olyan lemezkezelő programból ami ezt a meghajtót használja gondoskodjon aról hogy a meghajtó semijen ablakba se jelenjen meg,,mindenhogy próbltam de smmi,, segítenétek?2013. aug. 9. 12:29
1/13 anonim válasza:
Ha trójai van a gépen akkor az cakis a rendszerbe írhatta be magát. ha a D meghajtón van és nem a rendszer partícióján azt 1 mozdulattal törölni lehet. ha a rendszer fertőzött akkor a Windows telepítőjéről kell bootolni majd onnan formázni a meghajtót és újratelepíteni a windwst
2/13 anonim válasza:
Futó rendszer alatt ne is formázz lemezt...
Bootolj be a Windows 7 telepítőlemezével, azzal le tudod formázni.
3/13 A kérdező kommentje:
a memóriát fertőzte meg tudnál segíteni mi az a botolás?
2013. aug. 9. 12:38
4/13 anonim válasza:
Honnan veszed hogy a memóriát fertőzte meg? ha ez így van akkor a következő bootnál a vírus eltűnik. mivel a RAM csak úgy képes adaot tárolni ha feszültség alatt van. tehát ez a megállapítás téves.
5/13 A kérdező kommentje:
ezt egy program segítségével lehet megcsinálni igaz?
2013. aug. 9. 12:40
6/13 A kérdező kommentje:
a vírusirtó irta ki {eset nod 32}
2013. aug. 9. 12:41
7/13 anonim válasza:
Akkor a vírusírtód téved. esetleg az lehetséges hogy kapott egy parancsot hogy bootoláskor írja be magát a RAM-ba de ebben az esetben is csak annyi a dolgod hogy a gépet újratelepíted mivel a RAM-ot nem tudja megfertőzni mivel önmagában nem is képes addatot tárolni. így csakis a merevlemezen lehet a vírus
8/13 A kérdező kommentje:
de elsőre akor le kéne valahogy formázni mert így nem indul a win 7 telepítő segítenél gyere fel fészre nevem Tibor Retek
2013. aug. 9. 12:49
9/13 anonim válasza:
Már írtam mit kell csinálnod. berakod a windows 7 lemezt és beállítod a gépet hogy DVD-ről bootoljon majd elindul a telepítő. és ott magyarul szájbarágósan le fogja írni mit kell csinálnod. de itt a link ha nem tudod:
10/13 A kérdező kommentje:
megpróbállom köszi
2013. aug. 9. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!