Winchester formázás, nincs valami ötletetek?
Figyelt kérdés
A problémám hogy lekéne formáznom a vinyót, viszont a gépről nem tudom, mert a bios egyből befagy ha a vinyó rá van dugva, utolsó esélyként a formázást látom. Viszont arról a gépről nem tudom. De "talán" mázli hogy van még egy gép, de ennek nincsen sata ii foglalata az alaplapon. sima sata foglalatot találtam rajta, de nemtudom hogy azzal is menne e esetleg a vinyó. Esetleg nincs valami ötletetek hogyan formázzam? Vagy a kábellel kapcsolatban, ehhez a sata-s dolgokhoz nem igazán értek:S2013. júl. 31. 13:44
1/3 anonim válasza:
Gondolom nem véletlenül hal meg a gép, ha rá van dugva a vinyó.
2/3 A kérdező kommentje:
Pontosabban a problémám: [link] Szóval ez lenne a probléma, és ezért látom utsó esélyként a formázást. Ehhez kéne valami ötlet, mert én kifogytam.
2013. júl. 31. 13:50
3/3 A kérdező kommentje:
Ahogy idézem is a linkből: "Fogtam a problémás merevlemzt mint fentebb írtam külsõházba beleraktam , hogy egy másik gépre lementsem a fontos adataimat. És majd töröltem a vinyó mindkét particióját, majd visszatettema gépbe, ezután minden rendben volt. És sikerült 100%-OSAN feltenni a gépre az operációs rendszert." Szóval ebben reménykedek én is.
2013. júl. 31. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!