Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fut a képernyő közepén egy...

Horváthkitti77 kérdése:

Fut a képernyő közepén egy csík, sehogy sem tűnik el, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap a lap-topon megindult magától egy kis csík középen. Itt fut, bármit csinálok, nem tűnik el. újraindítottam, semmi. Nem tudom mit kellene vele csinálnom, eléggé zavaró... Tudnátok nekem segíteni?

2013. aug. 9. 08:23
 1/4 pinkpancser ***** válasza:
Mutass róla képet, úgy egyszerűbb válaszolni.
2013. aug. 9. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy a videokártya rossz, vagy a képernyő. Mivel laptop, egyiket se fogod tudni kicserélni, tehát irány a szerviz!
2013. aug. 9. 08:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez a legszebb, ha lefotózom, akkor ott nem mutatja ki! Mintha csak a képernyővel lenne baj kívül, belül semmi!

Köszönöm! Reméltem, hogy meg tudom úszni.:(

2013. aug. 9. 09:04
 4/4 pinkpancser ***** válasza:
Próbáld meg TV-re kötni a gépet. Ha ott is megvan a hiba akkor VGA, ha ott nincs akkor jobb esetben LCD csatlakozó takarítás (hozzáértővel vagy szervízben) kicsit rosszabb esetben szalagkábel csere, legrosszabb esetben kijelző csere.
2013. aug. 9. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!