Milyen telefont vegyek? Lent a jelöltek
Figyelt kérdés
Alcatel One Touch Star
BlackBerry 9320
Huawei Ascend Y300
Nokia Lumia 520
Nokia Lumia 620
2013. aug. 8. 17:05
1/9 anonim válasza:
Első, már csak teljesítmény miatt is, a blackkberry nem egy nagy durranás nekem, a huawei el-me-gye-get.. de én az elsőre szavazok, azt venném, Nokia...uuu windowsphone a portára nem kéne.
2/9 A kérdező kommentje:
a Huawei miben gyengébb az Alcatelnél?:o
2013. aug. 8. 17:24
3/9 A kérdező kommentje:
csak az első ár/érték arányban nem nagyon éri meg szerintem
2013. aug. 8. 17:26
4/9 anonim válasza:
1.nek az alaptárhelye nagyobb és a kamerája jobb, mondjuk a tárhely bővíthető, proci 2magos mind2őbe, hát nem tudom ár érték arányban valóban nem az igazi az első, akkor ez esetben huawei (ahogy olvasom ennek vmivel jobb az agya o.O)... de végülis neked kell eldönteni, hogy mire kell a telefon.. :D :)
5/9 A kérdező kommentje:
hát nem is nekem hanem nővéremnek kell teló, nem is én venném csak itt vannak a lehetőségek. ha a jelöltek közt ott van a samsung galaxy s advance akkor mi az ábra?:DD és ha az s3 mini?:D
2013. aug. 8. 18:51
6/9 anonim válasza:
S advance-m van....hallottam már, hogy szekálják a samsungot...nekem semmi bajom vele, nagyon jó, hozzáértőbbek is mondták, hogy ár-érték arányban is jó teló.
S3 mini jobb annyiban h több a RAM, de sztem advance jobban megéri, s3 minit nem venném.
7/9 A kérdező kommentje:
Az Advance-en 2.3.6, az s3 mini 4.1.1 van, nem?
2013. aug. 8. 23:51
8/9 anonim válasza:
Lumia 620 is jó szerintem. Nekem tetszik a WP8 designja is. Androidnál sok a random lag, nekem is csomószor beakad még a menü is, fene se tudja miért... (Galaxy S3). Ha nővérednek lesz, akkor azért az is fontos, hogy neki mi tetszik... elég válogatósak a lányok ilyen szempontból. :D Menjetek el Media Markt-ba, ha tudtok! Ott ki van rakva egy halom teló és ki tudjátok próbálni őket.
9/9 itfroccs válasza:
Nekem ha ezekből választanom léne akkor Huawei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!