Erős gamer laptop?

Figyelt kérdés

Inkább használtat vennék mert akk pl 150 000Ft-ért akár egy 250 000Ft-s laptopot is meg tudok szerezni.

Vaterás, Expressze stb. linkeket küldjetek pls.

(én ezen gondolkoztam: [link] )

2013. aug. 8. 11:01
 1/1 anonim válasza:

Hát figyu ha gamer laptop kell akkor te is utána tuds nézni ha meg komolyan gondolod akkor menny el egy használt számítás technikai bltba és érdeklődd meg ammúgy meg sokkal jobban megéri a számítógép nekem is laptopom van 2 szer volt szervízben ebben az évben és nem szar laptop mert megmondja neked egy szakember is hogy sokkal macerásabb egy laptop mint egy gép és mellesleg a gép olcsóbb és ugyan azt tudja mint a gamer laptop ha a gépet is használtan veszed... van egy 15.000ft-os gépünk amin csak a modernebb játékok nem mennek el a 2013 masok..

a counter-strike, butlefield, call of duty, need for speed elmennek rajta és még az ilyen játékok!

2013. aug. 9. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!