1/14 anonim válasza:
próbáld folyékony hidrogénnel :)
2/14 A kérdező kommentje:
az nagyon lehűtené, és amúgy is, szárazjeget könnyebb beszerezni, mint folyékony nitrogént
2013. aug. 7. 14:48
3/14 anonim válasza:
én is azt akartam írni :DDD
Egyébként jobban jársz, ha veszel egy -minimum 3 ventis- laptophűtőt. A lényeg, hogy ne valami ócska kukázott legyen, hogy jól hűtsön.
4/14 anonim válasza:
bár még nem próbáltam száraz jéggel*
5/14 Lajos54 válasza:
:) ne is próbáld! :)
Láttam egyszer egy bemutatón, hogy amikor valami műanyag játékot szárazjéggel "lehűtöttek" (egy pillanat alatt megfagyott), egyetlen kalapács-ütéstől porrá omlott szét. Szerintem a laptop sem lenne oda érte...
6/14 pinkpancser válasza:
Akkor gondolj kicsit a fizikára:
Hány fokos az a szárazjég? Az bizony nagyon hideg!
Mi történik ha valami nagyon hideg? Ott kicsapódik a pára a levegőből!
Mi történik a gépeddel ha kicsapódik rajta/benne a pára? Azt hiszem erre már kitalálod a választ.
7/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszát...a párára nem gondoltam, sajna...amúgy meg nem akartam volna az egész gépre rárakni a szárazjeget, csak a ventilátor elé, hogy szívja be a hideget...de most már mindegy, inkább veszek valami használhatót...mindenkinek ment a zöld kéz
2013. aug. 11. 10:45
8/14 anonim válasza:
Nem hiszem. Nem próbáltam és nem is most fogom elkezdeni. Ha le akarod hűteni mindenképp kapcsold ki egykét óra alatt általában egész jól le szokott hűlni.
9/14 A kérdező kommentje:
az nem jó megoldás, mert ha bekapcsolom, és ha filmet nézek, vagy elég ha videót is nézek, fél órán belül felmelegszik...habár csak akkor ha olyan nagyon meleg van...amúgy nincs gond a hűtéssel
2013. aug. 12. 18:33
10/14 anonim válasza:
Szerezz egy külső billentyűzetet meg egeret és told kicsit messzebb magadtól és állíts rá arra az oldalára ahol kifelé fúj egy nagy asztali ventillátort, meglepően sokat segít. :D Meg nekem a sima 1000Ft-os laptophűtő (ami csak egy vékony átlátszó kis lap, még tok sincs a ventiknek :D) is sokat segít, de abban az a legjobb, h aránylag magasak a tappancsai, szóval elemeli az asztaltól, és mivel kispórolták belőle az anyagot, ezért tud tőle szellőzni. A drágább hűtőm nem volt ennyire hasznos, bár az csak középkategóriás volt, a 10K+ ft-osak megint más eset, de szerintem első körben ne költs rá annyit, lehet elég a legolcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!