Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miert igy jelenik meg a facebook?

Miert igy jelenik meg a facebook?

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 7. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha a neted rendben van, futtass egy ccleanert
2013. aug. 7. 11:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Mar megtettem :\
2013. aug. 7. 12:01
 3/7 anonim válasza:
Engem is érdekelne mi ez, mert anyámnak is ilyen és nem tudom mi ez. Az öcsém valami Opera-ról hadovált.
2013. aug. 7. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a CCleaner nem jött be, akkor törölj minden böngészési előzmnényt /tudom a CCleaner ezt is megcsinálja/ de csináld meg, és töröld az összes cookie és webhelyadatot is. Ha ez megvan, és nem műkszik így sem, akkor a bővítmények között keresgélj, nálam konkrétan az AdBlock huncutkodik hébe- hóba. Ilyenkor kikapcsolom, majd újra bekapcsolom. Még mindig megoldódott ez a fajta problémám. Sok sikert.
2013. aug. 7. 12:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Most telepitettem fel az XPt az uncsim gepen(nalam jol megy). Igaz hogy buheralt verzio stb. de eddig nem volt neki sem ilyen baja, pedig mar reg hasznalja ezt az op.rendszert. S kaptam 1 cikket a firefox hivatalos oldalan is, es ott is irt par dolgot amit csinaljak meg, az is megvolt, de meg mindig nem megy. Extensionst is megneztem stb.. Az Internet Explorerben is igy jelenik meg. :\
2013. aug. 7. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálam is XP- meg, és a fentebb leírt módon nálam még mindig rendbe jött. Próbáld újra indítani a gépet, ne csak a böngészőt. Ha így sem lesz jó. akkor ki kell várni, néha náluk is lehet probléma.
2013. aug. 7. 12:33
 7/7 anonim ***** válasza:
megy*
2013. aug. 7. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!