Segítsen valaki, internetre feltett fotót hogyan lehet levédeni? (elég részletes válasz kellene, mert ehhez analfabéta vagyok. ) Köszi.
Utólag már jó eséllyel sehogy.
Illetve hova feltett?
C:/Felhasználók/név...-re töltöttem a képeket.
Azt sem értem, miért késő a levédés? Kezdhetném előlröl,(?) a fényképezőgépen még nem töröltem a képeket.
C:/Felhasználók... az a lokális gépeden van, azaz nem került megosztásra az interneten. Ez a szerencséd, mert ha valami kikerül a netre védelem nélkül, az kis túlzással tényleg örökké publikussá lesz.
Egyébként hogy tisztázzuk: hogy akarod levédeni? Ne lehessen lementeni, vagy csak azok férjenek hozzá, akiknek te hozzáférést adsz?
Ahogy itt már említésre került, ha azt akarod, hogy más ne férjen hozzá a képeidhez, akkor ne tedd fel az internetre.
Ha a saját gépeden van (mondjuk a Dokumentumok-Képek mappában, ahova alapból kerülnek) onnét nem tudja senki "elcsenni". Legalábbis nem egyszerűen :)
Viszont ha már kikerült az internetre, ott csinálhatsz akármilyen védelmet, az csak a nagyon gyakorlatlanok részére jelent akadályt.
Ezért csak olyan képet (képeket) osszál meg, tegyél publikussá, amiket bármikor, bárkinek megmutatnál, ráadásul azt is elviseled, ha esetleg más neve alatt látod viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!