Laptop rákötés TV-re?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam,hogy ha veszek egy 200ezres lapot, akkor azt rátudnám kötni a Full HD 127 cm-es TV-nkre? Ezt most tényleg nem felvágásból kérdezem, tényleg kíváncsi vagyok, mert akkor nem kéne + költség Full HD laptopra.2013. aug. 6. 19:59
1/5 anonim válasza:
igen , rá lehet kötni de ha rákötöd akkor az már helyhez kötött! ami azt jelenti hogy jobban jársz egy asztali Pc-vel mert azok erősebbek ugyan abban az árkategóriában!
2/5 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd, mit értesz az alatt, hogy helyhez kötött? Pl. ha senki nem nézi a TV-t én meg rádugom a lapot, játszok rajta 1-2 órát, aztán megunom, lekötöm, és nézhetik a TV-t, én meg játszhatok tovább a lapon. Vagy ez nem ilyen egyszerű?
2013. aug. 6. 20:06
4/5 A kérdező kommentje:
Jó köszönöm. És ehhez milyen kábel szükséges?? Jár a laphoz ilyen kábel, vagy külön kell venni?
2013. aug. 6. 20:09
5/5 anonim válasza:
Hdmi kábel jó hozzá!(ha van a laptopon és a tv is hd port)
általában a kábelt kispórolják belőle de az max 500ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!