A laptopomat freedom-al instaláltam fel és észrevettem, hogy más karaktereket ir a billentyüzeten. M=0, J=1, K=2, L=3, U=4, i=5, O=6, P=*. Hogyan tudnám ezt megoldani?
Figyelt kérdés
Már próbáltam FN+END et nyomni de nem változott semmi!
(Sürgős lenne).
2013. aug. 5. 14:41
1/8 CspCsj válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
Ömm oké mindenképp kipróbálom, csak még annyi,hogy miután megnyomtam az FN + Num Lock -ot azután restartoljam a laptopot ?
2013. aug. 6. 16:38
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem müködött :S
2013. aug. 11. 12:26
4/8 CspCsj válasza:
Mi a laptopod pontos típusa/modellszáma?
Más FN funkció működik? (hangerő állítás, fényerő állítás)
5/8 A kérdező kommentje:
Hangero nem FN en en van hanem kulon gombon , de viszont a fényt be tudom kapcsolni FN-el.
Sok FN+ ot probáltam de nem vettem észre,h normálan menne.
amugy a laptopom : IBM ThinkPad R52
2013. aug. 14. 15:11
6/8 CspCsj válasza:
Lehet hogy a speciális billentyűket kezelő driver/program nincs a gépre telepítve, a gyártó honlapján minden fent van.
Hotkey driver lesz a listában:
7/8 A kérdező kommentje:
A freedomba azt irja, h Num Lock automatikusan be van kapcsolva instalálás után.
A hotkey nem megoldás itt.
2013. aug. 14. 17:15
8/8 CspCsj válasza:
Több új laptopnál is kellett külön szoftver/driver, hogy minden FN billentyűkombináció működjön a gépeken, - én ezt találtam aminek köze lehet a billentyűzethez. Ha már próbáltad akkor bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!