Miért kicsi az FPS-em minecraft-ban? Többi lent!
nem vírusos a gép.. meg az is eléggé sz*r hogy valamikor megnyitok egy oldalt (pl facebook) és úgy befagy hogy vagy 5 percig az egeret sem tudom mozdítani. gépem adatai : proci : intel dual core 3.0 ghz
ram 4 gb 1333mhz kingston
vga : nvidia geforce gt630 4gb 128bit point of view
haverom gépe : proci : AMD 2.50 ghz kétmagos
neki is 4gb ram
vga-ja : nvidia geforce gt620 2gb 64bit
Szerintem nem ártana újratelepíteni a rendszert, az mindig megoldja az ilyen gondokat.
Persze az is tény, hogy mostanában a Minecraft egyre laggosabb lett az új verziókkal, de mivel írtad hogy másféle gondod is van teljesítménnyel kapcsoaltban, ez most nem lényeges.
Ha esetleg nem szeretnél belemenni egy újratelepítésbe (hiszen adatot kell menteni, illesztőprogramokat, programokat visszarakni) akkor a következőket tudom javasolni:
- Teljes vírusírtás (Tudom, mondtad hogy nem lehet vírus, de azért próbáld meg)
- Töredezettségmentesítés (Lehet a beépített Windowsos programmal vagy akár külsővel is)
- Valami takarítóprogram beszerzése (A CCleaner egyszerűbb, habár én az Advanced SystemCare-t használom mert az egy kattintással kitakarítja a géped)
- Ne felejtsd el a feleslges Registry bejegyzéseket sem törölni a takarítóprogrammal, mert azok is sokat lassítanak
- Felesleges programok törlése
- Felesleges automatikusan induló programok letiltása
Egyenlőre ezeket tudom neked javasolni, mivel nem nagyon írtad hogy milyen nagyobb dolog történt azóta a gépeden hogy lassú lett a Minecraft, de talán ezek is segítenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!