Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft szervert szeretnék...

Dannii kérdése:

Minecraft szervert szeretnék bérelni most elösször! Milyen hostingról rendeljek! Csak olan irjon és lehetőleg ne hülyeséget aki már rendelt szerót! Köszi skype: kicsi. Papszi?

Figyelt kérdés
Irjatok hostingokat ! csak olyan irjon aki már rendelt !

2013. jún. 6. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
clans.hu
2013. jún. 7. 10:31
 2/9 anonim ***** válasza:
clans.hu - a legjobb.
2013. jún. 7. 12:36
 3/9 B Bence00 válasza:
55%

Semmiképp se a clans.hu....

Hogy miért?

-laggos

-6 plugin már = lagg

-kb semmit nem segítenek supporton. (nem konfigról beszélek)

2013. jún. 7. 20:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Valami olyan hosting kéne ami olcsó , megbizható , nem laggos !!!!!
2013. jún. 13. 16:58
 5/9 anonim ***** válasza:
clans.hu - olcsó mivel nicns segitség, nem laggos (ezt mutatja az is hogy a legnagyobb hosting), de CSAK akkor clanshu ha nem vagy kezdő!!! mert sok idióta, (sszerintem a3. válaszoló is) elsőnek rendelt tőle... Mert Clans.hu ugyebár SEMMIBEN nem segit, kivétel ha a szerverrel van gond... nekemis volt már samp, mc szerverem clans.hu-tól és mindig tökéletesen mentek, nem volt gond... de ha elsőnek akkor ajánlom a sunwell.hu-t bár ott előfordul lag, vionszt segitenek, és k**** drága!
2013. jún. 19. 23:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! szerintem a clan.hu rol lesz ! még a pluginokban kéne segiteni aki tud az irjon nagyon megköszönném !
2013. jún. 23. 02:36
 7/9 anonim válasza:

én semmiképp nem ajánlanám a clans.hu-t, nem csak, hogy configolásban nem segítenek, hanem ha probléma van a szerverrel, akkor sem segítenek semmit.

több kép is van a neten, amin a clans.hu ügyfélszolgálata csak annyit válaszolt: "akkor menjél a fogyasztóvédelemhez te idióta"...

2013. jún. 24. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:
csak az idiótáknak... Meg amúgy a képeknek a fele kamu... Photoshop világban ne higgyél el semmit! Amúgymeg nekem volt clansnal mc szeróm, nem tapasztaltam problémát :)
2013. jún. 25. 14:50
 9/9 anonim válasza:
szerencséd volt, de ha lett volna problémád, akár a saját, a szervergép, vagy akár új verzióból kifolyólag, nem kaptál volna segítséget. és ezen van a hangsúly. :)
2013. jún. 25. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!