Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 (c meghajtó) elmenté...

Windows 7 (c meghajtó) elmentése, majd a későbbiekben visszaállítása, hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Utálom újratelepíteni a rendszert, mert állati sok idő mire mindent visszatelepítek és beállítgatok. Ezért azt szeretném csinálni legközelebb, hogy miután újraraktam a win7-et és feltelepítettem a dolgaimat, akkor készítenék egy mentést, majd ha ismét szükség lenne egy win7 újratelepítésre, akkor csak ezt állítanám vissza.

Hogyan tehetem ezt meg? Előre is köszönöm!

Ui.: Fontos, hogy mindezt csak a C meghajtóval lehessen megtenni, a többit ne piszkálja, nehogy nekem elvesszenek a fájljaim :D

2013. aug. 4. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Én XP-s korom óta a NortonGhost-ot használom erre a célra. Felteszem az oprendszert a drivereket a frissítéseket és a használt progikat, beállítom a saját dolgaimat, háttér, színek, könyvjelzők és ha minden kész, akkor a Norton csinál egy mentést a "C"-ről a "D"-re egy fájlba, ami bármikor 15 perc alatt visszaállítható... Ez csak egy lehetőség a sok közül...
2013. aug. 4. 20:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Annyit még elárulnál, hogy tömörítve menti-e le a D-re, vagy ugyan annyit foglal mint amennyit menteni akarok?

2013. aug. 5. 11:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Választhatsz a nem a kevésbé és a nagyon tömörített között. A kevésbé tömörített verzióval szoktam, ezzel kb a felét foglalja...
2013. aug. 5. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!