Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows update és Remove Wat...

Windows update és Remove Wat problémái?

Figyelt kérdés
Windows 7 enterprise-t raktam nemrég a gépemre, előrre még Vistám volt. A Remove Wat programmal sikeresen aktiváltam, azonban a Windows update folyamatosan frissíteni akarja a rendszert és nemrég a vezérlőpultban ismét azt írta, hogy 3 napom van a windows aktiválásához. A Remove Wat-tal eltüntettem ismét ezt, de attól tartok az update miatt megint problémáim lesznek. Na mármost úgy tudom, hogy fontos a folyamatos frissítés is, de nem akarom azt sem, hogy folyton aktiválni kelljen a rendszert... Hogyan oldjam meg ezt a problémát? Kezdő vagyok az informatika területén, ennek fejében türelmes és alapos választ várnék. Köszönöm.

2013. aug. 4. 09:49
 1/3 A kérdező kommentje:
előrre* - előtte
2013. aug. 4. 09:50
 2/3 Gábor_79 ***** válasza:
Próbáld mással aktiválni. Azzal nem lesz gond.
2013. aug. 4. 12:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. aug. 4. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!