Újratelepítés után nem ismeri fel a windows a videókártyát. Mit tegyek? (FELPONTOZLAK)
Figyelt kérdés
A windows update nem ajánl fel hozzá illesztőprogramot. Még a képrnyőkímélők se futnak.2013. júl. 3. 21:20
1/19 P.O.C. válasza:
Minden nincs fent a Windows Update -en. Nézd meg milyen fajta, menj fel a honlapjára, szedd le a drivert és telepítsd.
2/19 anonim válasza:
Egy válaszoló nem azért fog csak azért válaszolni mert felpontozod. Nah de. Szedj le pl egy aida64 et vagy everest programot és az kijelzi milyen videókártya van a gépbe. Ha megvan, go a gyártó oldalára és lehet is letölteni a drivert hozzá.
3/19 anonim válasza:
MI a videókártya neve?
Soknak ami régebbi, nincs 7es telepítője, vagy csak simában nem ismeri fel a gép.
Keresni kell drivert, és kézzel telepíteni.
4/19 A kérdező kommentje:
Feltettem az everestet, csak nem tudom mit csináljak vele XD
SIS MIRAGE 3 GRAPHICS
2013. júl. 3. 21:33
5/19 anonim válasza:
Szent szarkofág...
Igazán be szerezhetnél egy másik darabot, ezt már keresik a múzeumban.
6/19 P.O.C. válasza:
De mihez kell a driver? Windows XP/Vista/7/8?
7/19 A kérdező kommentje:
7
2013. júl. 3. 21:37
8/19 P.O.C. válasza:
Talán ez jó, de nem 100%
9/19 A kérdező kommentje:
Letöltöttem 1et, kicsomagolta magát egy mappába és nem történt semmi XD
2013. júl. 3. 22:01
10/19 P.O.C. válasza:
Mert talán lehet el kéne indítani manuálisan (setup.exe, install.exe, stb..).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!