Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja lehet a gépnek?

Mi baja lehet a gépnek?

Figyelt kérdés

Van, hogy rendesen működik a gép,

azonban van, hogy ha beindul a képernyőkímélő, és hagyom kikapcsolni a képernyőt, akkor nem tudom visszakapcsolni :/

a moniot villog, hogy ő bizony nem kap jelet ezért power saving mód,

a billzet ledjei világítanak, az egér is be van kapcsolva, a gép zúg és villognak a ledek, csak éppenséggel nem jön a kép O.O

és ha megnyomom a bekapcs gombot semmi, enter, semmi, bármit nyokmok semmi, egyetlen ami segít, ha a restart gombot nyomva tartom, akkor viszont rákérdez h normál módu win indítást, vagy csökkentettet kérek-e?

ezt nem mindíg sinálja szerencsére, de ez engem nagyon aggaszt, mi lehet a baja?

hogyan orvosoljam?

2013. aug. 3. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt sokáig,de megoldottam.

Kikapcsoltam a képernyő kímélőt és ha messzebbre mentem el de nem akartam kikapcsolni a gépet, például egy letöltés miatt akkor zároltam a Windows-t, és manuálisan kikapcsoltam a képernyőt.Vagy kikapcsolom az egész gépet, ha épp úgy van.

Nekem amikor ilyen volt csak 3 újraindítás után kapcsolt be rendesen.

2013. aug. 3. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez mindigis így volt vagy csak mostanában? Szerintem elksőkörben a monitor beállításait kéne elöbb átnézd.
2013. aug. 3. 21:10
 3/4 A kérdező kommentje:

hát, a mindíg is és a mostanában ugyan azt jelenti jelenleg, mivel a gép alíg egy hetes :D

a monitor egy lg 22en33,

bekapcsol a monitor, mert kiírja, hogy honnan keresi a jelet, de utána annyit mond, hogy energy saving mode...

és kikapcsol, és csak villog, hogy energy saving mode,

de megnézem a beállításokat,

illetve a gépen a képernyővédőt már 5 percre tettem 3 helyett és kivettem a képernyőkímélő utáni képernyő kikapcsot!

köszi a válaszokat :) megy a mancs!

2013. aug. 3. 21:14
 4/4 A kérdező kommentje:
monitor beáll. oknál semmi se volt ami ilyesmi lett volna, energy saving mode ki is volt kapcsolva, ahoz képest folyton írja h on...
2013. aug. 3. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!