A winchester ment tönkre vagy más baja lehet a gépnek?
Figyelt kérdés
Tegnap bekapcsolás után (betöltötte a rendszert), mintha lefagyott volna és elkezdett valami kattogó hangot kiadni. Többször is újra lett indítva. Bekapcsol, kb pár másodpercig még mintha "élne", utána megfagy és kattog. Csökkentett módban indult! Internet is volt, vírusirtást is csináltam (volt mit). Ezután újra próbáltam bekapcsolni, de újra csak kattogott a sima Windowsban. Szétszedtük, a winchesternél kattogott. Ezután már nem is kapcsolt be többet, fekete képernyőn piros írás (sok felkiáltójel), aminek a végén: SYSTEM HALT. Vége a winchesternek? Azért kattogott? Másik kérdésem, merjek venni olyat, aminek 100% a teljesítménye, de kondíciója csak 98%? Apukám gépéhez kellene, de mi van ha az is tönkremegy pár hónap után? Vagy az még évekig mehet?2013. máj. 12. 10:22
1/2 anonim válasza:
merevlemezből használtat soha ne vegyél!
2/2 A kérdező kommentje:
De ezek le vannak tesztelve Sentinellel. És inkább veszek olyat, mert jobb mint a semmi. Újra nincs pénz. Nekem amúgy a gépem is használtan lett véve és nagyon szeretem. Csak oda kell figyelni mit vesz az ember.
2013. máj. 12. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!