Nehéz PC ről átszokni konzolra?
Figyelt kérdés
Lehet már volt hasonló kérdés, én most pc ről fogok átváltani komoly konzolra, a PS4re majd, mivel eddig ps1 , psp-m volt [ azzal is ezer éve játszottam ] és most kb a játékok miatt váltok át és mivel kicsit unom hogy jönnek az új játékok és fejleszteni kell a gépet, akkor már átváltok mivel hát van is egy óriási plazma tv-nk. Csak attól félek hogy nem fog menni nekem ott a játék ( arra a Dualshock-ra gondolok ) mivel én arra a bf4, watch dogs, cod ghosts, killzone re gondolok. Nektek hogy ment és mi a tapasztalatotok mikor átváltottatok ?2013. aug. 2. 02:18
1/6 anonim válasza:
a konzol más, nézz meg egy profi konzolost fps-t játszani youtuben. közel nincs akkora pontosság és reakcióidő, mint egy átlagos PCs gamernél. bill. után nagyon nehéz rászokni az irányításra...
2/6 P.O.C. válasza:
Nagyon jó konzolon játszani szimulátor játékokat, verekedős meg ilyen ugrra-bugrálós szarokat, pl. sportjátékok.
De az FSP vagy stratégia szerintem kínszenvedés.
Egyedül az a jó a konzolba, hogy jóval nehezebben avul el. Pl. egy jó konzol árából tudsz venni egy alsó-közép szintű Gamer PC -t, de azon már 2 év múlva minden új játék rángatni fog, konzolon ugyan ez kizárt, viszont a játékok is drágábbak hozzájuk.
3/6 anonim válasza:
Igaz én pc-n játszom kontrollerrel, de nem para. Kb egy játékot kitolsz kontrollerrel (2-3 nap), onnantól már érezni fogod. (Nekem a tanulójátékom most a deadpool volt, bár ott van célzásrásegítség durván, viszont most így már a bulletstorm -al sincs gondom, megy frankón). Persze az a 2-3 nap alatt lesz egy pár alkalom amikor földhöz vágnád a kontrollert mert amiatt halsz be sorozatosan, dehát ez ilyen, ha megszoktad onnantól tényleg kényelmes csak feküdni a kanapén és közben nyomni valami játékot :)
4/6 anonim válasza:
ja és konzolon a TPS-ek többségében automatikus célzás van, fps-eknél pedig elég nagy méretű célzásrásegítés, tehát míg egérrel pont a fejét kell céloznod, kontrollerrel játszva kb jobbra-balra ~40 centire elég lőni ahhoz, hogy az rendes találatnak érezze.
5/6 anonim válasza:
Ha zavar a kontroller usb-s billentyűzetet és usb egeret [elvileg] lehet majd csatlakoztatni [ps3 nál megy sztem ps4től sem veszik el]
Mondjuk játékoktól is függ de majd kiderül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!