Meddig tartana szervízbe megcsinálni? és mennyibe kerül körülbelül?
Figyelt kérdés
Szerencsétlenségemre sikerült beletörni a fejhallgató zsinorjának vége beletört a gépbe. Próbáltam kiszedni de sehogy sem sikerült (amikor szétszedtem sem tudtam hozzáférni..levan zárva) így meg nincs hang a gépen.2013. aug. 2. 00:03
1/2 anonim válasza:
Ahhoz már diploma kell, hogy ez sikerüljön, mert nem könnyű :D
Az idő, amég megcsinálják, az szerviz függő. Szerintem több lesz a munkaköltség, mint maga a javítás. De nem lesz több szerintem 2-3ezernél (bár még sose volt még csak hasonló se velem)
2/2 anonim válasza:
Ha az aljzat nem csesződött el, akkor meg lehet otthon is csinálni.
Vszeg látszik a jackdugó vége, úgyhogy sztem egy kis csepp pillanatragaszót tegyél egy vékony (1-2mmes) kis pálcikára (pl. vasdrótra, vezetékre), ügyesen nyomd hozzá (ne menjen mellé!), tartsd ott amíg megfogja, várj vmennyit amíg rendesen megköt, aztán meg húzd ki vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!