Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol tudom megnézni, hogy sz....

Hol tudom megnézni, hogy sz. Gépembe milyen dolgok vannak?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy erősebb gépet, mert ez nagyon gyenge, és lassú is. És nem tudom milyen dolgok vannak benne, hogy tudjam miket kell lecerélni, hogy fussanak rajta programok, gyorsabban.

Milyen memoriakártya, videokártya... Sajnos nem én építettem a gépet, hanem ismerős, ő már nem emlékszik, én meg nem értek ezekhez a dolgokhoz annyira. Annyit tudtam, hogy sajátgépre rákattintottam, és tulajdonságok, és kijött, hogy milyen versió, meg szervizcsomag, meg ram GHz meg még valami ATI Athlon azt nem tudom mi akar lenni. Ezek a sz.gép fontosabb adatai?

2009. okt. 24. 10:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Start menü/Számítógép/jobb gomb: Tulajdonságok
2009. okt. 24. 10:37
 2/3 anonim válasza:

Az összes adatot a következő képpen tudod megnézni:

Start --> Vezérlőpult --> Felügyeleti eszközök --> Számítógép-kezelés --> Eszközkezelő, az itt megjelenő listában ha a megtekinteni kívánt eszköz előtti + gombra, vagy kétszer a nevére kattintasz, akkor megjelennek az adatai.

Üdv.: szgab.

2009. okt. 29. 11:05
 3/3 UnstoPPaßle válasza:
Nekem Windows 7 em van és az Istenért se találom.Leirnád angolul is, kérlek.
2012. jan. 13. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!