YouTube-on milyen szöveget írjak a leírásba, hogy a zenét ne vegye le?
Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 00:13
2/5 anonim válasza:
Szerintem bejelentés után veszik le.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem, mert a videómról ahogy felraktam már levették valami copyrightos sz@rság miatt. Persze egy csomó helyen olyan szöveg van, hogy nem övé a zene hanem csak megvan neki vagy ilyesmi nem tudom pontosan. Például:
"All audio used in my videos are belong to thier respected owners, and I claim no rights to the audio used."
2009. okt. 24. 11:31
4/5 anonim válasza:
Szia, ezt:
"Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use."
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2009. nov. 6. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!