Látja a tanár, ha a szöveget másoltam?
Gimibe a tanár házi feladatból egy szöveget adott fel a tankönyvből melyet be kell képelni és meg kell formázni. Azonban ugyan ezt a szöveget megtaláltam a neten.
Ha átmásolom a saját dokumentumomba és úgy formázom meg ahogy a tanár kérte, azt ő észre tudja venni utólag? (Nem nyomtatva kell beadni, hanem pl.: pendrive-on, hogy meg tudja nézni).
Tulajdonképpen csak a gépelést spórolnám meg, de nem tudom hogy a dokumentum esetleg valamilyen formában eltárolja hogy ezt vágólapról másoltam.
2. Másik kérdésem:
Hasonló ehhez csak fordítva: Egy táblázatot kell kitöltenünk és megformáznunk, de ezt a táblázat formátumot is sikerült megszereznem csak itt most adatokat kell átírni benne és ugyan olyan lesz. Letudja ellenőrizni a tanár, hogy én csináltam a táblázatot vagy nem? (Megjegyzem: nem kép ként illeszteném be, rendes excel dokumentumból másolnám át)
A "mindent mutat"-jel csak azt mutatja meg, hogy milyen eszközökkel formáztad a szöveget (például tabulátor helyett szóközt használsz).
Ami feltűnő lehet, és eltárolja a dokumentum, az a létrehozás és módosítás, mentés idejét. Feltűnő lehet, mondjuk egy tíz perces gépelés és egy 10 perces formázás neked összesen tíz perc alatt kész. Persze ez is kijátszható, létrehozod a dokumentumot, az megkapja az akkori időpontot. Majd vársz pár percet - amennyi idő alatt gépelnél -, és utána elvégzed a formázást. A végén úgyis csak annyi lesz a statisztikában megjegyezve hogy mennyit dolgoztál vele.
A formázásra még fél óra is rá megy :D
És a táblázatnál (2. kérdésem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!