Honnan tudnám letölteni a hangkártya driver-ét?
Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 11:48
2/11 A kérdező kommentje:
De én normál választ kértem bocs. :D
2013. júl. 30. 11:52
4/11 A kérdező kommentje:
nem tudom milyen van, hol tudnám meg nézni?
2013. júl. 30. 11:57
5/11 anonim válasza:
Hangkártya típus - beír GOOGLE - és már dobja is ki a linkeket. Nem nehéz.
6/11 anonim válasza:
Olyan minőségben adtam a választ, amilyenbe te feltetted a kérdést. Bocs.
7/11 anonim válasza:
Na, hát hogy nem tudjaaaa... A legegyszerűbb, ha az Everest nevű programot leszeded, és abban megnézed. Kimásolod onnan, hozzácsapod, hogy driver és meg is keresi.
Egyszerűbb, ha a letöltött drivert inkább úgy telepíted, hogy az eszközkezelőben (vezérlőpult/hardver/eszközkezelő) rákattintasz a sárga kérdőjeles hangeszközre, és ott betallózod neki a letöltött mappát. Bocs a szájbarágásért, valaki még így se értené. :D
8/11 A kérdező kommentje:
csak az a baj a google-l hogy azon agépen nincs net...
2013. júl. 30. 12:03
9/11 anonim válasza:
Na és? Szedd le olyan gépről, ahol van net. Húzd rá pendrive-ra, és másold rá arra a gépre. Miért kell elmondani még azt is, hogy a gagyád húzd le wc-zés előtt? :D
10/11 A kérdező kommentje:
Már nem kell meg van eszembe jutott a neve a drivernek. :)
2013. júl. 30. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!