Nem érzékeli az usb-t, kártyaolvasót?
Figyelt kérdés
A toshiba nb 100 as notebookom nem érzékel semmilyen usb-t se kártyaolvasót. Pendrive, webcam, egér, billentyű, telefon, kártyaolvasó. Semmit sem ismer föl. Addig minden hibátlanul működött míg meg nem probáltam rádugni egy pc-s ventit. Összekötöttem egy usbs kábellel és bedugtam, de épp h megforgatta. Próbáltam régi telefon töltővel az is kevés volt neki. Na itt jött amit el*urtam :S adtam neki áramot usbröl is meg adapterröl is egyszerre -.-' Kikapcsolt a gép. Napokig nem tudtam bekapcsolni egyböl tűz forró volt pár másodpercre bekapcsolt aztán ki. Rá egy hétre megint megpróbáltam és minden jól működött csakhogy nem érzékel azóta semmilyen usbt. Mit tettem benne tönkre?2013. júl. 30. 09:45
1/1 Lajos54 válasza:
Hát úgy néz ki, lesz egy látogatásod a szervizben. Ha szerencséd van, csak az USB rész ment tönkre. Viszont, mivel ma már az USB-csatlakozók elektronikája általában az alaplapra van ráépítve, nem pedig külön kártya...
Még arra is van esélyed, hogy csak alaplap cserével lehet megoldani. De bár ne legyen igazam, és lehessen javítani. Az a kérdés, hogy mennyire van (volt) megoldva a védelem. Bár mindenre a tervezők sem számíthatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!