Windows 8 miért nem érzékeli a klaviatúrát és az egeret?
Figyelt kérdés
Windows 8 nem érzékeli a klaviatúrát és az egeret,bejelentkezni sem tudok. A bal alsó sarokban kis sárga háromszög.Persze nem eredeti program.2013. júl. 23. 08:00
1/4 anonim válasza:
Egyszerű a válasz: mert egy kalap fos a Windows 8, tegyél fel 7-et, annak semmi baja sem lesz ;)
2/4 anonim válasza:
1. válaszadó: Nem egy kalap fos. Énis ezt használom. Nekem felismer mindent, kiválóan működik, SŐT teljesítmény is jobb, mert jobba használja a procit, és a RAM-ot.
Kérdező: Milyen csatlakozású egered és billentyűzeted van? PS/2 vagy USB-s. Ha PS/2-es akkor be kéne szerezni egy USB-set :)
3/4 anonim válasza:
Utolsó egyetértek jó a windows 8 nekem is azvan fenn a gépemen lehet a kérdezönek is mint nekem felkel telepiteni a billentyüzetet ? Nekem egy lenovo multimédiás billentyüzetem van és egy telepitö cd is van hozzá aki telepitete a 8 ast mondta is vigyem a billetyüzetet is. Igen az usb s egér billentyü a psp2 nál jobb és árba is megegyezik.
4/4 anonim válasza:
ja és igen gyorsabban is dolgozik mint a win 7 gyorsabban kapcsol be és mikor windows leállitás ugyenuzt 10 másodpec kell neki a win 7 nek meg másfélperc. Amugy milyen gép ez ? Ha vadonat új alkatrészekböl van mint nekem ara bizony win 8 ilik mert nekem meg az új gépre alaplap nemhajlandó olvasni a 3 terrát. win 8 viszont hüségesen olvasa a 3 terrát. Nincs vele gondom win 7 fos operációs rendszer is elavult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!