Egy 32 bites Win7 Ultimate mennyi ramot tud kezelni így?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
van egy gépem, (Jelenleg xP, de ha meglesz a + ram váltom win7 32bit ultimate-re) 2gb ram van benne. Ha veszek még ennyit bele (ddr2 sajnos, csak ilyen foglalat van) akkor ugye fizikailag lenne 4gb ram. De egy 32bites win7 mennyit tud kezelni? 3gb+annyi mint a videó kártya? (512) Akkor 3,5gb ramot feltud ismerni a 4ből? Vagy 3,5+a vidikártya? Akkor 4et ismer fel majd vagy csak 3,5-öt?
2013. júl. 29. 11:33
1/7 A kérdező kommentje:
+még az lenne a kérdésem hogy a mostani 2gb 800Mhz-s akkor csak 800mhz lehet majd az új ram, vagy vehetek nagyobbat is?
2013. júl. 29. 11:35
2/7 anonim válasza:
Itt a windows hivatalos írása erről:
Tehát memóriával, vga rammal, cache-kel együtt 4Gb-ot tud kezelni.
Olyan órajelű ramot tudsz rakni az alaplapodba, amilyet támogat.
3/7 A kérdező kommentje:
Értem. Azaz 3,5-öt látna. Mi az a cache, és az mennyi?
2013. júl. 29. 11:39
5/7 A kérdező kommentje:
Hát ez elég érdekes :) Hogy tudom megnézni hogy nekem mennyi Cache-m van? És a hangkártyának nincs memóriája úgy mint a videokártyának?
2013. júl. 29. 11:50
6/7 anonim válasza:
A cache-sel nem kell foglalkozni, csak azért írtam oda, hogy tudjad. Néhány Mb-ról van szó, szinte elhanyagolható.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem. És a hangkártya memória is elhanyagolható?
2013. júl. 29. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!