Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri lecserélni már a gépem?

Megéri lecserélni már a gépem?

Figyelt kérdés

Kb. 5éves gépem van, de minden baj volt már vele. Ram, tápegység, winchester, most meg a videókártya akar tönkremenni. Gyárilag 2gb ddr2 ram , 512mbasus videókártya, 2.8ghz es 2magos proci és 80gb hdd. Mostanában amikor játszok vanamikor elmegy a kép és piros csikok jelennek meg, meg ha ujrainditom akkor tiszta hülye színeket dob be. Gondolom ez videókártya. Én erre a gépre már nemakarok költeni, mert már utálom. Ebbe minden ami tud elromlik. Néztem helyette egy olcsó sz.gépet:

[link]

nekem ez a gép játszásra kellene. max ilyen fifa 09 meg 2007es játékok. Csak azvolna a kérdésem, hogy mivel ebbe integrált a videókártya, az mennnyit számít játékoknál ,avval lehet játszani? Tesómnak is kb ugyanilyen gépe van, csak annyi különbség h van benne 128as videókártya. És az ilyen fifa 09et szépen viszi.

2013. júl. 29. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:
A kb 5 éves géped helyett vennél egy kb 5 éves gépet? Én nem cserélném le.
2013. júl. 29. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, ha mindenben visszalépést akarsz, akkor hajrá, bár az a gép már netezésre is éppencsak elég lenne.
2013. júl. 29. 09:12
 3/6 A kérdező kommentje:
tudom hogy kicsit visszalépés, de erre a gépemre ami mostvan kell költeni 25ezer forintot. és már a gép bennevan 130ba kb. Az alaplap ahova a videókártyát kell berakni, szétvan égve.
2013. júl. 29. 09:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Te tudod, bár ezzel játszani nem fogsz különösebben.
2013. júl. 29. 09:30
 5/6 anonim válasza:

Akkor már ezt vedd inkább és rakd bele azt a 2Gb ramot...

[link]

Itt keresd: [link]

2013. júl. 29. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:
de mondjuk egy alaplap+vga is kijönne használtan, akkor egy fokkal kisebb visszalépés lenne.
2013. júl. 29. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!