Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri e lecserélni a vistát...

Megéri e lecserélni a vistát windows7re?

Figyelt kérdés
Nem jár túl sok hecehucával?

2013. jún. 30. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. A telepítése roppant egyszerű, és hamar beletanulsz majd a Win7 használatába.
2013. jún. 30. 13:12
 2/7 anonim ***** válasza:
--- Mármint egyáltalán nem macerás ---
2013. jún. 30. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell eldönteni átválltasz e vistáról win 7 re. Izlések és pofonok különbözök, nekem most amit vettem új gépet is vista van rá telepitve nekem a win 7 nemtetszik és nálam nagyon szar volt pedig közepes gépem van. A telepitését meg te tudod megtudod e oldani ha nem akkor keresned kell valakit ha válltasz én bevallom nemtudok windowst telepiteni. Nekem minden müködik rendessen vista alat csak az internet explorer 10 nem megy már fel de ott a mozilla.
2013. júl. 1. 11:56
 4/7 anonim ***** válasza:
6%
Nem ére mieg win 7 re lecserélni ha csere akkor már windows 8 ra érdemes a windows 7 egy szar operácios rendszer ja és csak egy ével fiatalabb mint a vista. Nemsokára jön majd a végleges win 8 utána jövöre a win 9 win 7 re nemérdemes. A microsoft nagyivben lefogja szarni a win 7 et ugyanugy mint már kezdi a vistával hisz az internet explorer 10 már nem adja ésha jön a 11 es böngészö win 8 win 9 re fog majd menni
2013. júl. 6. 16:10
 5/7 Emberek ***** válasza:

nem igaz, hogy nem éri meg a Vista-t lecserélni 7-re. a vista tervezésénél azt hitték a programozók, hogy úgy lehet magasabb teljesítményű procit csinálni, hogy magasabb az órajele, de nem, mert a magok számának a nővelésével érhető el ez a "javulás". és még ami miatt nem tettem fel, hogy több ramot eszik, és ahogy hallottam nem újraírták, hanem az xp-t piszkálták meg, és abból lett (amit kétlek, de azért megosztom hátha még a végén én is tanulok valami újat :D)

ami meg azt illeti nem jár sok macerával, mert ami fut Vista alatt, az nagy valószínűséggel megy 7 alatt is

2013. júl. 6. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:

ezt jól megkavartad :D

2013. júl. 6. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Ara a fos windows 7 re semmiképp nemérdemes. Elöttem másodszor vizsgázot le az a fos elöször 2 terrás winchestere a régi gépemre telepitetem win 7 et a játékok mentek de az internet az nem megszakadtak a letöltéseim pedig nemvolt gyenge a gépem most vettem egy gépet 3 terrás winyóval 4 magos processzor és egy uefi bios alaplapot, na aki telepitete 1 éjszakája ráment awindows 7 re és mégse láta a 3 terrás winyom csak 2 terrát látot pedig az az uefi segédprogram is rálet rakva és 64 bittes windows sal let nyomatva mégse ete a 3 terrát. ERálet telepitve a windows 8 a gépemre nagyon gyorsan feltelepült a gépemre és természetesen fördülésmentessen és semmi féle segédprogram nemkellet látta mind a 3 terrát a winchesteremen és mehetek fel a programok. Na ennyit a win 7 röl másodszor szivatot meg az a fos és sokan istenitik azt a fost hát bsza meg a microsoft meg a Ceo szombthelyen a win 7 et kenjék a hajúkra azt a szart és csak kinlodjon az okosgyerek a Ceo ba hogy megegye a 3 terrát. semmikép nemszabad windows 7 et telepiteni win 8 at érdemes ugyanis jön a 8 után a windows 9 akkor a microsoft hid el leszarja a win 7 et ugy ahogy mostmár a vistát is hisz az internet explorer 10 nem müködik rajt és a win 7 sorsa is hasonloan fog alakulni. Én windows 8 pro 64 bittes rendszert használok és nagyon megvaygok elégedve vele és gyorsan bekapcsol és gyorsan le is áll. windows 8 megb izható rendszer és ha raksz startmenüt oylan lesz mint a win 7 csak sokkal gyorsabb.
2013. júl. 20. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!