Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » "A számítógép váratlanul...

"A számítógép váratlanul újraindult, vagy váratlan hibát észlelt. A Windows telepítését nem lehet folytatni. A Windows telepítéséhez az "OK" gombra kattintva indítsa újra a számítógépet és indítsa újra a telepítést. " Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Áram szünet után találkoztam ezzel a hibaüzenettel. Rá klikkeltem az "OK" gombra újra indult a gép majd ugyan ide tér vissza. Megpróbáltam azt is, hogy belépjek a csökkentett módba, h majd onnan oldjam meg a problémát, de sajnos nem enged oda belépni mivel lemerült az apalapi gomb elem is. Előbb próbáljam meg kicserélni az elemet és utána újra próbálni vagy van más megoldás is?

2013. júl. 25. 20:26
 1/2 lali51 ***** válasza:
előbb az elemet cseréld ki.
2013. júl. 27. 14:45
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. júl. 28. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!