Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan torhetem fel?!

Hogyan torhetem fel?!

Figyelt kérdés
Arrol lenne szo, hogy a tesom lekodolta a laptpjat amin widows8 van, es en most egy masik accontot hasznalok... tehat nem tudom mit csinaljak hogy tudjam ra letolteni a metin2-ot, meg meg mas programokat, mert ugye keri a jelszot a letoltesnel, mit csinaljak? pls segitsetek nagyon surgos lenne mert mingyart haza er!

2013. júl. 25. 10:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
igen, de ennél többet innen nem tudok segíteni...
2013. júl. 25. 11:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Arra küldi amelyikre regisztrálva van, gondolom az övére
2013. júl. 25. 11:34
 13/21 A kérdező kommentje:
ooo ez akkor nem fog menni :(( pedig jo lenne
2013. júl. 25. 11:37
 14/21 A kérdező kommentje:
itt van egy olyan hogy password hint, az azt jelenti hogy jelszo emlekeszteo es utana van irva, de ez most mi? jelszonak nem jo :(
2013. júl. 25. 11:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem kell semmit se csinálnod, szerintem nem hiába kódolta le a laptopját.
2013. júl. 25. 12:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen tarsd tiszteletbe a döntését és miért az ö laptopját akarod használni föleg engedéyl nélkül ? Ne állits el rajt semmit meg ne telepitsd újra ugyis meglátja és akkor balhé lesz. Ha ö kér meg segits mert elálitota az más de tudta nélkül csinálod hisz írod mindjárt hazaér szoval lebuksz teten ér. Vegyél magadnak számitogépet már használtat kasz monitorral 60 ezerért.
2013. júl. 26. 08:18
 17/21 A kérdező kommentje:
Ti annyit ide ne kommenteljetek mikor azt sem tudjatok milyen viszony van koztunk, sot meg meg lepodne, de en amugy sem az o cuccaiba turkalnak hanem mint montam csak egy jatekot akarok ra letolteni, de nem tudok mert keri a kodot a letoltesnel, es amugy is megtudja nezni majd hogy turkaltam-e az o dolgaiba!!!!!!!!!! Sok hulye mielott irna, az elott ovassal jol el hogy en mit irtam!
2013. júl. 26. 09:43
 18/21 anonim ***** válasza:
Mit csinálj? 1) Kérj tőle enegdélyt, és a kódot. 2) Ha rossz viszony van közted akkor beszéld meg vele. Hiába mondod ezt, mivel a tesód, és nem haragudhattok egymásra örökké, gondolj rá 10-20 év múlva mi lesz, vagy amikor mrá a szüleid nem élnek... 3) Vegyél saját gépet és azon azt csinálhatsz, amit akarsz.
2013. júl. 26. 11:06
 19/21 anonim válasza:
100%
Ha az ő laptopja, akkor gondolom azért védte le, hogy ne tudjál rajta játszani vagy töltögetni. Kérd meg hogy töltse le neked. A jelszót meg nem tudod feltörni, csak nagyon bonyolult eljárással..
2013. júl. 26. 11:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Utolso egyetértek. Ment a zöld kezecske.
2013. júl. 26. 11:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!