Hogyan torhetem fel?!
Figyelt kérdés
Arrol lenne szo, hogy a tesom lekodolta a laptpjat amin widows8 van, es en most egy masik accontot hasznalok... tehat nem tudom mit csinaljak hogy tudjam ra letolteni a metin2-ot, meg meg mas programokat, mert ugye keri a jelszot a letoltesnel, mit csinaljak? pls segitsetek nagyon surgos lenne mert mingyart haza er!2013. júl. 25. 10:58
11/21 anonim válasza:
igen, de ennél többet innen nem tudok segíteni...
12/21 anonim válasza:
Arra küldi amelyikre regisztrálva van, gondolom az övére
13/21 A kérdező kommentje:
ooo ez akkor nem fog menni :(( pedig jo lenne
2013. júl. 25. 11:37
14/21 A kérdező kommentje:
itt van egy olyan hogy password hint, az azt jelenti hogy jelszo emlekeszteo es utana van irva, de ez most mi? jelszonak nem jo :(
2013. júl. 25. 11:44
15/21 anonim válasza:
Nem kell semmit se csinálnod, szerintem nem hiába kódolta le a laptopját.
16/21 anonim válasza:
Igen tarsd tiszteletbe a döntését és miért az ö laptopját akarod használni föleg engedéyl nélkül ? Ne állits el rajt semmit meg ne telepitsd újra ugyis meglátja és akkor balhé lesz. Ha ö kér meg segits mert elálitota az más de tudta nélkül csinálod hisz írod mindjárt hazaér szoval lebuksz teten ér. Vegyél magadnak számitogépet már használtat kasz monitorral 60 ezerért.
17/21 A kérdező kommentje:
Ti annyit ide ne kommenteljetek mikor azt sem tudjatok milyen viszony van koztunk, sot meg meg lepodne, de en amugy sem az o cuccaiba turkalnak hanem mint montam csak egy jatekot akarok ra letolteni, de nem tudok mert keri a kodot a letoltesnel, es amugy is megtudja nezni majd hogy turkaltam-e az o dolgaiba!!!!!!!!!! Sok hulye mielott irna, az elott ovassal jol el hogy en mit irtam!
2013. júl. 26. 09:43
18/21 anonim válasza:
Mit csinálj? 1) Kérj tőle enegdélyt, és a kódot. 2) Ha rossz viszony van közted akkor beszéld meg vele. Hiába mondod ezt, mivel a tesód, és nem haragudhattok egymásra örökké, gondolj rá 10-20 év múlva mi lesz, vagy amikor mrá a szüleid nem élnek... 3) Vegyél saját gépet és azon azt csinálhatsz, amit akarsz.
19/21 anonim válasza:
Ha az ő laptopja, akkor gondolom azért védte le, hogy ne tudjál rajta játszani vagy töltögetni. Kérd meg hogy töltse le neked. A jelszót meg nem tudod feltörni, csak nagyon bonyolult eljárással..
20/21 anonim válasza:
Utolso egyetértek. Ment a zöld kezecske.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!