Hozzáértőktől szeretnék gamer pc konfig ötleteket?
Figyelt kérdés
A lényeg:mindennel együtt (gondolok itt monitorra, billentyűzetre, egérre) ne kerüljön többe 140000 ft-nál.És lehetőleg meg lehessen rendelni az alkatrészeket áruhiteles oldalról (pl iway.hu,pcx.hu).A válaszokat előre is köszönöm.2013. júl. 23. 09:27
1/7 anonim válasza:
Őmm...Én is a pcx.hu ról rendelem meg a gépem és nekem is 140rugó de monitor nélkül mert az már van(1680*1200) és az már tényleg egy jó gép de attól függ milyen játékokat akarsz rárakni mert monitorral eggyütt drágalesz és ha fullhdt akarsz akkor főleg
3/7 anonim válasza:
hát nem tom össze tudod e rakni a gépet de ha nem akkor is még az operációs rendszer azt is jó lenne ha ingyen valahonnan vagy nagyon olcsón megszereznéd mert a WIN7 is olyan 27rugó vagy próbáld meg letölteni és lemezre írnitehát ha semmi nincs meg akkor ja és egeret és billentyűzetet nem választottam azt inkább te hogy mi kényelmes
4/7 anonim válasza:
de itt vannak a gép adatai
Proci: AMD FX 6300
Videók.:Asus 6670 1GB
Procihűtő: Spire SP996S1
Alaplap:Gigabyte 970A-DS3
RAM:Samsung 8GB 1600mhz
Ház:Akyga AK12BL
Monitor:LG 19EN33S-B
Táp:N-Power 600W N600
Optikai meghajtó:Samsung SH-118AB/BEBE OEM DVD
Merevlemez:Hitachi 500GB 16MB SATA2
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :D win 8as oprendszerem van, és elék egy sima 1240*1024es monitor. :D az olyan 20k körül van.
2013. júl. 23. 17:27
7/7 anonim válasza:
el kell szomorítsalak mert 140e ftból nem jön ki mindennel együtt egy gamer pc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!