Adnátok ötleteket egy laikusnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Skype-olni szeretnék, de azt írja ki, hogy "probléma a lejátszó eszközzel". A hangminőséget jelölő kis ikon piros, a hangbeállításoknál pedig azt írja, nincs se mikrofon, se hangszóró. Nem is tudom átállítani. Mi lehet ennek az oka? A borús idő???? :O2013. ápr. 12. 11:40
1/9 anonim válasza:
Valószínáleg nincs hangeszköz telepítve. Fel kell tenni a drivert és menni fog. Az oprendszer telepítőjénél érdeklődj!
2/9 A kérdező kommentje:
Tegnap este még használtam, semmi gond nem volt! Ezért nem értem! :O
2013. ápr. 12. 12:08
3/9 anonim válasza:
Ez esetben valami vagy letörölte a drivert v. a hanrdver ment tönkre. Ha valaki feltelepíti a drivert (nem feltétlenül te) akkor ki fog derülni, hogy melyik eset áll fenn.
4/9 A kérdező kommentje:
:( Ez nem hangzik jól! Köszönöm szépen! :)
2013. ápr. 12. 12:23
5/9 anonim válasza:
Kaptál a gépedhez alaplapi CD-t? Ha nem, akkor a hangkártya pontos tipusszáma alapján a neten kell hozzá keresni drivert.
6/9 anonim válasza:
Ez hardveres hiba lesz, alighanem hangkártyát kell cserélni a gépedben.
7/9 anonim válasza:
Tisztában vagy a laikus szó jelentésével?
8/9 anonim válasza:
Vidd el szervízbe, ha nem értesz hozzá.
9/9 A kérdező kommentje:
7-es, nem értem mi a problémád a szóhasználattal. Laikus= hozzá nem értő. Mi a gond???????
2013. ápr. 13. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!