Táp Probléma lenne . Fura hangot ad ki néha, lentebb leirom hogy miért . Miért csinálja ezt?
Frissen beinditva a gépet semmi gond nincsen. Majd lassanként ahogy minden betölt és feláll a rendszer akkor a tápom ventillátora elkezd idegesitően centrifogálni. Nem kezd bele hütésbe , nem pörög fel mint az állat. Olyan mintha be akarna kapcsolni azatan meggondolná magát . Most ez nem vicc olyan mintha azt mondaná TE - VE ( az ütemhang ilyen lenne. Mintha egy kis szösz egy bizonyos fordulatszámnál hozzá érne a rácshoz ... ) Nem tudom van e olyan program ami végig méri hogy minden rendben van e vagy meg tudom e figyelni a tápomnak a fordulatszámát , feszültcségét. Jo lenne mert elvileg ez nem az a ugymond ócska 8500 ft fél év kuka kategória.FSP aurum gold 500W 2011.08 án lett véve.
UI: Most amig ezt megirtam kb 5 perc alatt nem jött elő a probléma . A gépet huztam addig amig alapon lehet. A ram nem leet huzva 800 on megy 1.1 ben. Tehat amit el elhet egy várni egy kis 380 Mhz val megtolva.Amikor elkezd idegesitően bőgni a táp olyankor kilépek biosba és vissza veszem 20 Mhz vel az órajelet és eltünik a probléma. EGY IDEIG. DE lemerem fogadni hogy 30 perc mulva ugyan ugy bugni fog ahogy eddig ez csak az idő kérdése. Inkább most csak egy program érdeklne hogy ne hogy valami tápos dolog legyen.
Q 8200 proci alapon 2333mhz 7 es szorzo.
800 mhzs kingstone ram ddr2 - 1:1 turbo 400x2 tehát addig van huzva amig a ram enged. ( 400 x 7 2800MHZ ) Ment mar 450 en is , és nem fagytam ki , stabilan futott minden render program. Le volt tesztelve mindennel.
gtx760oc videokártya
Próbáld meg szétszedni a tápot és belül is kitakarítani nekem is volt már benne annyi kosz vastagon hogy nem csoda ha a venti nem tudja átnyomni rajta a levegőt,túlmelegedhet ezért pörög mint az állat és asok szar akadályozza a ventit.
Ez csak egy tipp koránt sem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!