Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? Probléma lentebb

Mi lehet a baj? Probléma lentebb

Figyelt kérdés

Elindítom a letöltésemet, utorrentel v. bittorrenttel, megy kb. 5 percig a letöltés, és hirtelen újraindul a gépem. Nem tudok már letölteni egy filmet se, mert mindig ezt csinálja!! Mi lehet a baj? Régen nem csinálta ezt!

Kérlek segítsetek!!!

2009. aug. 12. 17:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet csak felforr a procid és ezér áll le de szerintem nem bírja a táp a terhelést és leáll. Mienek a gép paraméterei? Mien táp van benne?
2009. aug. 12. 17:19
 2/13 A kérdező kommentje:

őszintén szólva nem nagyon értek hozzá...

AMD Athlon(tm) 64 Processor

3200+

2.01 GHz, 512 MB RAM

erre gondoltál?

amúgy szerintem nem a túlmelegedéssel van a baj, mert miután pihentetem 1 napot, utána is úgyanezt csinálja

2009. aug. 12. 17:24
 3/13 ceri ***** válasza:
Mikor lett telepítve a windows?
2009. aug. 12. 20:39
 4/13 A kérdező kommentje:
kb. 3 hónapja. Nem sokkal utána kezdődött ez a probléma
2009. aug. 13. 14:14
 5/13 ceri ***** válasza:

Ha csak letöltésnél csinálja akkor azzal a programmal van baj, illetve valami vírus is lehet.

Nem hinném, hogy pont a letöltéstől melegedne a géped. A feladatkezelőben nézd meg a teljesítményt CPU, memória használat, ill. a folyamatoknál, hogy milyen foly. dolgoztatja nagyon a CPU-t.

Egyenlőre nézd meg ezeket először úgy, hogy nem csatlakozol vagy bontod a netet, utána csatlakozva, végül pedig torrentezés közben.

Egyáltalán használsz vírusirtót, tűzfalat?

Ha ezeket megnézted akkor tovább lehet lépni.

Egy diag. progival (Everest) folyamatosan ellenőrizheted a hőmérsékletet. A CPU 5 perc alatt felmelegszik, hűtheted 1 évig is.

2009. aug. 13. 16:54
 6/13 A kérdező kommentje:

biztos, hogy nem vírus, mert 2 féle programmal is irtottam mostanában (zonealarm, nod32)

köszi a segítséget mindenkinek

2009. aug. 14. 13:18
 7/13 anonim ***** válasza:

ööö egy jótanács..

nekem volt nod32 és egy hetet ment a gép, már kékhalál, ha rám hallgatsz, pandát használsz, mert az nagyon jó, de a nod32 a legujjabb volt..

2009. aug. 14. 20:58
 8/13 anonim ***** válasza:
ŐŐŐ ..... winyora? gondoltál ?
2009. aug. 14. 22:53
 9/13 ceri ***** válasza:

Direkt nem írtam neki hardveres problémákról, mert az nagyon sokféle lehet, másrészt azt írta, hogy a letöltéssel van baj. Ha hardver, akkor mástól is újraindulna.

Persze lehet, hogy a kérdező semmit sem néz meg, hanem egyből rohan ide az oldalra, és azt várja, hogy nem adja meg a legelemibb információt sem, de mi innen látatlanból oldjuk meg a problémáját.

Sokan vannak ilyenek. Így aztán, vagy nem válaszolunk, vagy barkochbázhatunk, hogy vinyó?, RAM?,

Közben Ő még a kérdéseinkre sem válaszol, ill. utána sem néz annak, amit tanácsoltunk neki. De persze " kérlek segítsetek"

2009. aug. 15. 09:48
 10/13 anonim ***** válasza:
09:48 EZ IGY VAN SAJNOS :(
2009. aug. 15. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!