Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kezdő kérdések Xbox360 kapcsán...

Kezdő kérdések Xbox360 kapcsán (? )

Figyelt kérdés
Sziasztok!Most készülök venni egy xbox-ot és lenne pár kérdésem!A gépet állítva vagy fektetve használjam?Most nem tudok venni hozzá HDD-t ,csak egy pár hét múlva, és az érdekelne, hogy ugye ennyi idő alatt nem megy szét az olvasó?A neten olvastam, hogy valaki rá irányítja a ventillátort, mert az is hűti, ez igaz?Esetleg még írnátok nekem, fontosabb infókat amik jól jönnek? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 21. 01:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Fekve vagy allva, teljesen mindegy.

Par het alatt, de meg par honap alatt sem megy tonkre az olvaso.

Nekem sosem volt extra ventilator rairanyitva, sosem volt gond a tulmelegedessel.

2013. júl. 21. 02:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Előző már válaszolt, de azért én is válaszolok, hogy megerősítsem.

1) Igazából mindegy, én fektetve biztonságosabbnak érzem, de állítva sem lesz baja (a lényeg, hogyha be van kapcsolva ne nagyon mozgasd).

2) Évek alatt sem fog tönkremenni az olvasó, nem kell ettől parázni.

3) Ha slim-et veszel, akkor nem kell foglalkozni extra hűtéssel.

2013. júl. 21. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!