Szerintetek mennyibe kerül a javítás?
Figyelt kérdés
A gépembe elromlott a procihűtő, nem akarok használt sz*rt venni bele, olyan 3-4 ezer körül gondolkoztam. Plusz még az op rendszert is újra akarom rakatni ha már ott van az ismerősömnél aki csinálja. Meg még egy-két játékot akarok vele felrakatni ha már ott van nála. Szerintetek mennyibe fog fájni?2013. júl. 20. 14:51
1/4 anonim válasza:
4-5 ezerből megúszod ha haver.. ha tényleg haver akkor meg csak a hűtőt számolja
2/4 A kérdező kommentje:
Simán haver amikor egy féléve kb ujrarakta az egész gépet meg felrakott egy-két programot akkor 2,5 ezret kért. Most plusz hozzájön a hűtő, én ois olyan 6-7 ezer környékére tippelem meg.
2013. júl. 20. 14:58
3/4 anonim válasza:
Ha azért kért pénzt, mert újrarakta a gépet, meg felrakott kemény 2 progit, akkor az nem olyan nagy haver.
Nem tudom kinél hogy van, de én a haverjaimnak ingyér pakolom újra, már ha ő lusta hozzá.
Szerintem nézz be egy műszaki boltba, és mondd, hogy neked kéne ilyen.
Abban az árkategóriában egész jó kis hűtőt fogsz kapni.
4/4 A kérdező kommentje:
Azért volt vele még munka mert kitisztította meg hasonlók, nem nagyon jó haverom hanem csak egy jó ismerős. És jó munkája van :)
2013. júl. 21. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!