Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan javíthatnám a mikrofon...

Hogyan javíthatnám a mikrofon "észlelését"?

Figyelt kérdés

A laptopomba belerakva adták a 1.3 M webkamerát és a Relatek high definition mikrofont, ami szintén benne van a gépben(pontosabban a monitor fölött/tetején).

A kamera működik is, azzal semmi gond, de a mikrofon az már más tészta: Ha magasabbra emelem az érzékenységét(Relatek HD audio manager), akk annyit érek el, h sistereg, ha a gépre rákoppintok, azt észleli, de ha a mikrofon előtt csettintek, beszélek, vagy énekelek, azt már nem igazán(rögzítettem audacity-vel, hátha csak én nem hallom, de a leghangosabb éneklést is csak gyenge suttogásnak észleli). Megnéztem, hátha elavult a driver-je, de azt írta, h "naprakész".

Valami ötlet? Csak egy külső mikrofon vásárlása segíthet?

2013. júl. 18. 12:11
 1/1 anonim válasza:
Hangok->Felvétel->Mikrofon(fontos, hogy a beépítettet válaszd ki, ha esetleg több mikrofon van csatolva->Jobb klikk->Tulajdonságok->Jelszintek ott van érzékenység és erősítés. Nekem a +10dB már segített.
2013. júl. 18. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!