Hogyan töröljem le az operációs rendszert úgy h a régit ne bántsam?
Figyelt kérdés
Korábban már ráraktam a win 7-et minden gond nélkül de a szervizelés után vmiért xp-t raktak rá...és most h megpróbáltam felrakni a telepités végénél lefagyott a gép és most csak úgy ott van a biosban két darab (mivel kétszer próbálkoztam) win 7-es op.rendszer.Leszeretném törölni mind a kettőt de nem tudom hogyan mert nem enged be egyikbe se csak az xpbe.2013. júl. 15. 23:43
1/2 anonim válasza:
Win 7 telepítő lemezről bootolj be és nyomj egy formatot a teljes merevlemezre majd telepítsd a 7-et.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,sokat segitettél ezzel az infóval...vagy 4 napja ezt csináltam és most 10 perc alatt sikerült.
2013. júl. 16. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!