Milyen gyakran telepítitek újra az operációs rendszert?
Figyelt kérdés
Van egy 7 éves XP az egyik gépemen. Szerintetek érdemes lenne újratelepíteni?2013. júl. 8. 20:24
1/9 anonim válasza:
Fél évente szoktam.
Csoda hogy kibírta eddig...
2/9 anonim válasza:
7 éve lett telepítve az már szép kór.
Mielőtt megszűnik a támogatottsága, és nem lehet beszerezni a frissítéseket, mindenképp egyszer javaslom az újra telepítést, és akkor a gép haláláig kitart.
Amúgy akkor telepítem a gépet, mikor megveszem, onnantól max ha pl. merevlemezt cserélek, de olyankor is inkább másolom a régi lemezről az OS -t.
3/9 anonim válasza:
1 hónaponta érdemes mert annyira belassul
4/9 anonim válasza:
CreeperDJ, azért annak is biztos meg van az oka,
ha 1 hónap alatt belassul a rendszered akkor nem megfelelő a vírus védelmed.
5/9 anonim válasza:
Avira Antivirus minden nap indít vírúskeresést és eddig 5 év alatt ezen a hddn egyetlen vírus sem volt
6/9 anonim válasza:
Valami oka még is van a lassulásnak.
Meg ugye ne feledjük el azt sem, ha loaderrel aktivált OS, akkor virus kergető annyit ér mint ha nem is lenne.
7/9 anonim válasza:
Az én XP-m 2009-ben lett új gépre telepítve, bár vírus nem volt soha (fizetős ESET a védelem, nem járkálok megbízhatatlan oldalakon), 2012 júniusára már nagyon lelassult. De úgy van particionálva, hogy C-n a rendszer, D-n a saját fájlok, csak a C-t kellett újratelepíteni. Vagyis a tiedet is éppen időszerű lenne.
8/9 anonim válasza:
7-es vagyok: ja és valódi a Windows XP Professional SP3 a gépemen.
9/9 anonim válasza:
Az elérhető maximális karbantartás mellett a Win7-et évente szoktam újra tenni. De akkor már nagyon szükséges. Egyébként ha nem vigyázok a rendszerre akár havonta gyalulhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!