A pc-mnek fura baja van, miért csinálja ezt? (többi lent)
A pc-m baja hogy minden ok nélkül,különböző idők alatt mindig újra indul.Most lett körülbelül negyedszer újra rakva és a problèma továbbra is fennáll.Van úgy hogy bekapcsolom és megy egy órát is de legutóbb egyböl megadta magát mert beleraktam a pendrive-omat.Win7,xp sp2-3 is volt (most xp sp3)rajra és nem hajlandó müködni rendesen.Képes újra indulàs közben is újra indulni.
Gondoltunk már arra is hogy a processzor melegszik túl,ki is pucoltam,de nem melegedhet túl nem volt forró inkább a videókártyája volt a melegebb ami paszìv fütéses.
A gép adatai:
fujisu siemens
intel celeton d 2.93ghz
RAM: 1gb
VGA: Ati Radeon hd 4350 1gb
HDD 240gb
Sajna nincs pénz szervízbe vinni,de ha valaki màr találkozott már ilyen hibával kérem válaszoljon.
Am ugye 1gb ramja van.Most 8órája megy újraindulás nélkül (még)
Ez ellöt szedtem ki belőle 500mb ramot.
elképzelhető h a ramok nem tetszetek a gépnek?jah az miért van h kikapcsolom de ő inkább ujra indul?másodjára már kitudtam kapcsolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!