Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A pc-mnek fura baja van,...

A pc-mnek fura baja van, miért csinálja ezt? (többi lent)

Figyelt kérdés

A pc-m baja hogy minden ok nélkül,különböző idők alatt mindig újra indul.Most lett körülbelül negyedszer újra rakva és a problèma továbbra is fennáll.Van úgy hogy bekapcsolom és megy egy órát is de legutóbb egyböl megadta magát mert beleraktam a pendrive-omat.Win7,xp sp2-3 is volt (most xp sp3)rajra és nem hajlandó müködni rendesen.Képes újra indulàs közben is újra indulni.

Gondoltunk már arra is hogy a processzor melegszik túl,ki is pucoltam,de nem melegedhet túl nem volt forró inkább a videókártyája volt a melegebb ami paszìv fütéses.

A gép adatai:

fujisu siemens

intel celeton d 2.93ghz

RAM: 1gb

VGA: Ati Radeon hd 4350 1gb

HDD 240gb

Sajna nincs pénz szervízbe vinni,de ha valaki màr találkozott már ilyen hibával kérem válaszoljon.

#számítógép #újra-indul hiba
2013. júl. 14. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
LOL! A vga passzív FŰTÉS mindent visz!
2013. júl. 14. 16:49
 2/4 A kérdező kommentje:
csak meleg a vga.de annyira nem hogy arra gyanakodjak h újra indul ettöl...:-(
2013. júl. 14. 18:01
 3/4 _Danika_ ***** válasza:
VGA-t fűteni kell, igen:D Itt amúgy valami nagyobb fizikai gond lehet mint rendszeres. Távolról ezekből az infokból nemigen oldható meg. Vidd el a legközelebbi számítógép szerelőhöz ;) (Ezért nincs munkája a hozzám hasonló számítógép szerelőknek:D)
2013. júl. 14. 20:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Am ugye 1gb ramja van.Most 8órája megy újraindulás nélkül (még)

Ez ellöt szedtem ki belőle 500mb ramot.

elképzelhető h a ramok nem tetszetek a gépnek?jah az miért van h kikapcsolom de ő inkább ujra indul?másodjára már kitudtam kapcsolni

2013. júl. 14. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!